"Loading..."

Raster d.o.o. Mostar

Čime se bavi Raster Mostar?

Tiskara Raster se na tržištu isprofilirala kao brza, kvalitetna i povoljna tiskara za čitav niz poslova iz grafičke struke. Višegodišnje iskustvo naših djelatnika daje garanciju da ste se obratili na mjesto gdje ćete biti zadovoljni i doći ponovo. Istaknuli bi da smo otvoreni za bilo kakav vid suradnje (vanjska usluga).

Tiskara Raster može Vam ponuditi kompletnu uslugu od dizajna do završnog proizvoda. Zahvaljujući internetu vaša narudžba može doći iz bilo kojeg mjesta.

U suradnji s mladim i stručno osposobljenim kadrom vrlo brzo ćemo osmisliti Vaš proizvod i naći rješenje koje odgovara Vašem ukusu. Također možete i sami donijeti svoje ideje ili gotove pripreme na bilo kojem mediju i formatu zapisa.

 
i više PROJEKATA
 
i više PRIZNANJA
 
Marketing Goals
 
IZVANREDNIH IDEJA
 
NAGRADA za dizajn
 
ideja za BUDUĆNOST

Tiskara Raster Mostar

Mi u Tiskari Raster naš posao temeljimo na tijesnoj suradnji sa našim klijentima od kojih uvažavamo svaku sugestiju za poboljšanje kvalitete posla. Za sve informacije u vezi narudžbe printanih materijala ili ako jednostavno želite čuti naš savjet o tome koji vid prezentacije najbolje odgovara Vašim potrebama, slobodno nas kontaktirajte.

Tiskara Raster može Vam ponuditi kompletnu uslugu od dizajna do završnog proizvoda. Zahvaljujući internetu vaša narudžba može doći iz bilo kojeg mjesta.
Preciznost i poštivanje dogovorenih rokova glavna je osobina našeg poslovanja sa klijentima.

Kontaktirajte nas!

Zadovoljni klijenti

Želite neku od naših usluga? Vrijeme je da nam se javite!